torsdag 27. mars 2014

Brown hair don't care

Nytt hår! Eller farge ihvertfall. Endelig.

Og jeg må vaske speilet mitt ser jeg.

Nå har plutselig vinteren kommet til London, og det var på igjen med ullgenser og støvletter. Alle var så klare for vår og sommer nå, så håper ikke det varer lenge. Jeg har ikke vært så flink til å gjøre det jeg skal denne uken. Det jeg derimot ER veldig flink til er å ta kafépauser og lunsj med venninner og surre bort dagene på alt og ingen ting fremfor å skrive. MEN en venninne og jeg har bestilt oss billetter nordover neste uke, og det gleder jeg meg kjempemasse til. Skal bli spennende å se mer av landet og besøke noen nye byer. Så da MÅ jeg stå på frem til da, ellers sliter jeg.
Read More

søndag 23. mars 2014

unlimited

Denne helgen har vært så bra! En perfekt start på midterm. Har koblet skikkelig av og er nå klar for en mnd med skriving og jobbing. Jeg hadde besøk av to bestevenner hjemmefra, og vi har cruisa rundt, ledd og kost oss.

Lørdag var vi på Tate Modern, et museum med moderne kunst. Mye rart der og vi analyserte kunstverk mens vi savnet tiden (eller kanskje ikke?) på formgivning da vi måtte på museum og tegne titalls skisser til krampa tok oss. Gode tider. Etter sushi-lunsj ble det shopping i Oxford Street. Sammen med ca 3 millioner andre mennesker.

hihi Karen, tenkte på deg her!
På kvelden dro vi på musikal og så Wicked. Den er virkelig fantastisk bra! Jeg så den for tredje gang, og jeg tror jeg aldri kommer til å gå lei. Det eneste vi ville da den var ferdig var å sitte og vente på neste visning.
Søndag startet vi dagen med frokost på Starbucks, og dro til Kensington for å shoppe enda litt mer. Der tok vi turen innom Whole Foods, favoritt matbutikk. Masse økologisk og fair trade-mat, just the way I like it! Så spiste vi lunsj på en italiensk restaurant med fantastisk pasta.

Nå blir det knekkebrød til middag en stund fremover, men jeg har hatt det så fint at det er verdt det.
Takk for en superfin helg ♥
Read More

torsdag 20. mars 2014

First day of spring

På søndag var det så fint vær at vi lagde til piknik i parken og nøt ettermiddagsolen.


Nå er det vel egentlig ferie allerede. Hadde egentlig forelesning i morgen, men den ble avlyst på grunn av .. wait for it ... streik! Renholderne igjen. De lager picket line (noen som har et norsk ord for dette?) utenfor alle inngangene og står og roper og danser og lager skikkelig leven og ingen tør å gå inn. Så da blir det litt hjemmejobbing i morgen, hvis jeg klarer å konsentrere meg. Har levert første essay idag! One down, four to go!

Jeg har endelig fått eksamensdatoene. 3 juni har jeg siste eksamen, så det betyr at jeg har lang tid å lese på, og det trenger jeg virkelig. Pluss at det er deilig å vite at jeg forsatt har over 2 mnd igjen i London 
Read More

lørdag 15. mars 2014

Sunshine

Det er dager som dette når sola skinner og himmelen er blå og vinden blåser varmt at det eneste jeg vil er å vandre Londons gater uten en bekymring. Isteden har jeg sittet på biblioteket og jobbet med et essay. Mitt første essay som skal inn om under en uke og jeg er litt sånn ... har ikke peiling på hva jeg driver med. Men det hjalp at en venninne og jeg tok lunsjen ute i solsteiken. Tenk, nå er det bare en uke igjen av term to. Litt deilig og litt skummelt. Deilig fordi jeg merker at forelesninger og tutorials tar på, men skummelt fordi jeg føler at eksamen og slutten nærmer seg og jeg er ikke klar for noen av delene. (Det hørtes litt dramatisk ut, "slutten nærmer seg", jeg mener selvsagt slutten på semesteret.) Neste helg begynner midterm, pluss at jeg får Norgesbesøk så skal bruke det som motivasjon til å jobbe hardt de siste dagene. Da blir det shopping, musikal og sushi med de beste<3


Read More

onsdag 12. mars 2014

Brighton

Jeg hadde en veldig fin tur til Brighton. Var så deilig å reise ut av London, komme seg vekk fra biblioteket og essayskriving og bare fokusere på å utforske en ny by. Brighton er en veldig fin by, litt sommerby kanskje. Den ligger ved havet og har en veldig fin pier og laaang strand som jeg kunne tenke meg å dra tilbake til en gang i sommer. 

Lørdagen brukte jeg til å utforske byen litt. Kjøpte tidenes største porsjon Fish and Chips og spiste på piren.
West Pier som brant i 2003
Mett er bare forbokstaven
Jeg bodde på et koselig hostel som luktet gammelt loft
Søndag var jeg en tur på museum. Fant også mange bra butikker så det ble litt shopping. På kvelden dro jeg på kino og så Gravity.

Mandag tok jeg det helt med ro (enda mer enn lørdag og søndag hvis det er mulig). Jeg spiste en crêpe med banan og krem på piren mens jeg så på surferne. Så satte jeg meg i parken og solte meg til lyden av måkeskrik mens jeg ventet på at bussen skulle kjøre.

Brighton, I'll be back! 

Read More

onsdag 5. mars 2014

I have a dream...

Denne helgen har jeg vært syk så har ikke mye å fortelle i grunn. Tilbragte søndag i sengen med en kald klut på pannen. Ikke noe alvorlig, men nok til at jeg ikke har orket å gjøre så mye skolearbeid (tynne sko+regn+kjølige kvelder=ingen god kombo). Det har "heldigvis" vært streik igjen (renholderne denne gangen) så tirsdagens forelesning ble avlyst, så da slapp jeg fravær. Hadde som mål å starte på fire av fem essays innen helgen, men tviler på at det kommer til å skje. I helgen skal jeg nemlig til Brighton! Fant billige bussbilletter, og det er bare to timer unna, så det blir en liten helgetur. Gleder meg kjempemasse! Skal bli gøy å se litt mer av landet, og ikke minst havet!!! Tror det blir deilig med en rolig helg med kaféturer, museumsbesøk og litt shopping. Litt godt å ha noe å jobbe frem mot:) 

PS. Jeg TRENGER et slikt skilt på kjøkkenet! 
I have a dream that one day the dishes will be done not by those who need them but by those that have created them.

Amen!
Read More